Kurumsal

AR-GE Yönetimi

Liftron, kontrol ve yönetim çözümleri üretme kapasitesine sahip Ar-Ge birimi ile her türlü asansöre uygun yenilikçi çözümler geliştirmektedir. Diğer yandan, Ür-Ge kapsamında devam ettirdiği iyileştirme çalışmaları ile mevcut ürünleri sürekli güncel tutabilmektedir. Müşteri geri bildirimine önem vererek, ürün geliştirme süreçlerini müşteri ihtiyaçları ile entegre etmek Liftron’un temel prensiplerindendir. Ar-Ge laboratuvarı, izlenebilir veriye dayalı analizleriyle güvenli ve kalite odaklı yenilikçi çözümler geliştirilmesine olanak sağlamaktadır.

Müşteri ihtiyaçlarının kaliteden ödün vermeden optimum düzeyde karşılanması amacıyla; komponent seçimi, elektronik devre ve PCB tasarımı, tasarımdan ürüne geçiş ve nihai üretime kadar olan tüm aşamalarda maliyet, verimlilik, sürdürülebilirlik gibi parametreler esas alınmaktadır.

Liftron’un Ar-Ge sürecinde ürünlerin 3D katı modellenmesi, simülasyon çalışmaları ve performans testlerinin yapılması, prototip haline getirilmesi gibi adımlara ürünlerin güvenilirliği ve kalitesinin sağlanması için yüksek önem verilmektedir.